Dušana - Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mario Balotelli

Mario Balotelli je futbalový útočník ghanského pôvodu, celým menom Mario Balotelli Barwuah. V súčastnosti oblieka dres Manchestru City a reprezentuje Taliansko.

Mario je veľmi talentovaný futbalista, no jeho meno sa častejšie spomína kvôli jeho výstrelkom a roznym príhodám, ktoré sú humorné, no niektoré prerastajú až v nebezpečenstvo.

 Jednou z tých nebezpezpečnejších príhod je práve táto. O Mariovi je známe, že je to veľký rebel. Pred zápasom s Manchestrom United sa chcel trocha zabaviť, no zábava nevyšla presne podľa jeho predstáv a museli zasahovať hasiči aj polícia. Podpálil si totižto byt a bolo to od neho veľmi nezodpovedné.

Jednou z vtipnejších príhod je problém, ktorý mal Mario na tréningu s rozlišovačkou a pomáhať mu museli až dvakrát. Ďalšia vtipná historka spojená s týmto úžastným futbalistom je o jeho malej krádeži. Pred zápasom mu bola zima na ruky tak svojmu brankárovi vzal rukavica a pravdepodobne mu priniesli šťastie, pretože hneď v druhej minúte skóroval.

No, mojou najobľubenjšou historkou je historka, ktorú vyrozprával Jose Morinho. V tíme mal zranených všetkých útočníkov okrem Maria Balotelliho. Na konci prvého polčasu dostal žltú kartu a Morinho strávil celú prestávku rozhovor s Mariom. Vravel mu, že ho potrebuje a že má hrať len s loptou. 46 minúta - Mario Balotelli, červená karta.


Šport | stály odkaz

Komentáre

  1. brusne svaly
    u mna sa je balotelli vzorom hlavne co sa tyka stavby tela.. ma neskutocne vypracovane brusne svaly, podla mna cvicil podla tohto videa http://www.topdieta.sk/cviky-na-brucho/ a vyplatilo sa mu to. cviky na brucho su jednym z najnarocnejsich stupnov treningu takehoto sportovca
    publikované: 28.10.2012 12:16:46 | autor: dusan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014